Het échte verhaal in beeld

Wij zijn een filmbedrijf, en we zijn net zo goed verhalenvertellers. Films kunnen mooi en vakkundig zijn gemaakt, met een goed verhaal als fundament worden ze nóg sterker en geloofwaardiger.

De uiteindelijke film begint met een gedegen voorbereiding die bestaat uit voorgesprekken en onderzoek. Zodra het échte verhaal staat, maken we het script. Daarna volgen het filmen, het editen, het toevoegen van grafische elementen en de muziekkeuze.

 

Samenwerking met professionele mediapartners

Ieder bedrijf is uniek, anders dan andere bedrijven. Zo willen wij ook ieder verhaal vertellen, op unieke wijze, dus op maat gemaakt.

Naast het maken van filmische videobeelden (onder meer door de inzet van een drone) en grafische elementen voorzien wij een film van teksten en geluid. Mediataal werkt samen met communicatieprofessionals die deze teksten, scenarioscripts en voice over techniek verzorgen, zoals Molengraaf Mediawerk en Communicatiebureau MixenMatch.com.

 

Persoonlijk contact

Industriële bedrijven als Evides Waterbedrijf, Waterschap Hollandse Delta, Neste en Cargill behoren tot onze klanten. En ook midden- en kleinbedrijven, gemeenten, semi-overheden en evenementenbureaus, zoals Rabobank, Woonstad Rotterdam, Onderwijsgroep PRIMOvpr en Talentium weten ons te vinden. Ondanks dit grote speelveld blijven onze communicatielijnen kort en persoonlijk. Van concept tot eindregie is er één aanspreekpunt.